Prelata auto- accesoriu de nelipsit

O prelata auto are rolul de a proteja masina de frig, vant si intemperii. Pastrati-va masina intr-o stare foarte buna indiferent de sezon pentru a arata ca si noua dupa mai mult timp.  Prelata auto ofera un grad de protectie sporita masinii atat impotriva soarelui cat si a zapezii. Un soare prea puternic poate duce la decolorarea masinii iar zapada inghetata o poate zgaria atunci cand este curatata. O prelata de calitate ofera toata protectia necesara caroseriei. Piata online abunda de modele de astfel de accesorii, de aceea este important sa fiti atenti la detalii, pentru ca acestea fac diferenta. 

Alegeti prelata cea mai potrivita pentru masina proprie tinand cont de anumite caracteristici esentiale. Daca parcati masina afara aveti nevoie de o prelata mai rezistenta care sa fie confectionata dintr-un material impermeabil. Daca pastrati masina in garaj atunci aveti nevoie de un model obisnuit care sa protejeze autoturismul doar impotriva prafului. 

Profitati de oferta Auto Lucas si achizitionati-va si alte accesorii cu rol practic si util. Masina trebuie echipata corespunzator pentru a va oferi un plus de confort in utilizare. 

Daca alegeti sa va protejati masina inseamna ca vreti sa o pastrati la standarde optime de utilizare. Asa cum unele accesorii o feresc de praf si mizerie altele va ajuta sa pastrati lucrurile foarte bine organizate atunci cand plecati la drum. 

Pentru protectia portbagajului tava de portbagaj reprezinta cea mai buna alegere. O puteti folosi la randament maxim atunci cand mergeti la mare dar si cand mergeti la munte. Aceasta are o larga utilizare si este un accesoriu foarte important. Atunci cand vreti sa va achizitionati o tavita de acest fel este bine sa tineti cont de modelul masinii pentru a alege forma si dimensiunea cea mai potrivita. Tavitele difera foarte mult intre ele si nu exista un model universal care sa se potriveasca la toate. 

Modelul reprezinta un indicator de selectie demn de luat in considerare. Fiti atenti si la materialul din care este realizata tavita de portbagaj. Sunt disponibile 3 tipuri de tavi, realizate din plastic, cauciuc sau material textil. In functie de nevoile dumneavoastra, alegeti inspirat. 

Tavitele realizate din material textil va ajuta sa va pastrati masina curata, fiind varianta optima ce va ofera un real avantaj. Tavitele din plastic sau cauciuc sunt impermeabile si sunt prevazute cu o bordura care impiedica eventualele scurgeri de lichide sau mizerie. 

Acestea rezista foarte bine la temperaturi extreme si pot fi utilizate cu succes in orice anotimp. Se curata usor si se pastreaza in conditii optime pentru mult timp. Pentru mai multe detalii accesati site-ul online www.autolucas.ro