Alege calitate cutiilor de carton ipack pentru transport sigur!

Pentru multi producatori de vin, transportul reprezinta piedica cea mai mare, insa folosind metode adecvate de impachetare, aceasta problema poate sa dispara.

Sticlele de vin sunt bunurile care, de cele mai multe ori, pot fi sparte in timpul transportului, insa folosind cutii transport sticle sansele de a transporta bunurile in siguranta cresc considerabil.

Ambalajele din carton sunt si ecologice, acesta fiind un lucru necesar in contextul actual. Cartonul este confectionat din resurse care se regenereaza, de unde si mentinerea pretului avantajos. Si pentru ca putem folosi de mai multe ori niste ambalaje din carton, valoarea lor creste si mai mult. Dar asta nu este tot: cerneala cu care se inscriptioneaza ambalajele din carton nu este una poluanta, pentru ca nu este pe baza de substante toxice (precum plumbul), ci este o cerneala pe baza de apa.

Orice companie care se respecta si care isi doreste sa fie aproape de clientii sai va utiliza ambalaje personalizate, usor de recunoscut, pentru a se face conexiunea intre brand si ambalaj. Nu-i de mirare ca suntem inconjurati de ambalaje din carton inscriptionate cu diverse logo-uri. Este un semn ca majoritatea companiilor au inteles cat de important poate fi un aparent banal ambalaj pentru afacerea lor.

Cartonul este un material ieftin. Avand in vedere numarul impresionant de ambalaje din carton folosite in intreaga lume, se subintelege ca pretul materialului are un rol important. Clientii vor ambalaje ieftine, pe care producatorii le pot obtine doar din materii prime ieftine. Iar cartonul ramane un material cu pret accesibil.

Principalele tipuri de cartoane utilizate la confectionarea ambalajelor sunt:

Cartonul plat – se deosebeste de hartie prin faptul ca este fabricat dintr-un strat mai gros si mai rigid;

Cartonul duplex – este format din 2 straturi diferite de material fibros unite in stare umeda prin presare;

Cartonul triplex – este format din 3 straturi diferite de material fibros unite in stare umeda prin presare;

Cartonul ondulat – este format din 4 staturi netede si din 3 straturi ondulate, unite intre ele printr-un adeziv;

Cartonul microondulat – este usor, are o rezistenta buna la plesnire si este un bun inlocuitor al cartonului duplex si triplex.

Ambalajele din carton prezinta urmatoarele avantaje in utilizare:

-sunt materiale ecologice, reciclabile si netoxice. Cartonul ondulat este unul dintre cele mai ecologice si solide materiale de ambalare, care nu este depasit din punctul de vedere al performantelor economice si ecologice de nici un alt material;

-sunt flexibile, usoare, igienice, apte pentru a veni in contact cu alimentele;

-se caracterizeaza prin rigiditate si rezistenta foarte buna;

-sunt rezistente la grasimi, gaze, hidrocarburi, acizi (hartia tratata prin acoperire si laminare);

-pot fi tiparite.

Furnizorul ipackonline.ro ofera cele mai bune cutii transport la preturi foarte avantajoase. Gama lor de produse se imparte in:

-cutii clasice;

-cutii transport sticle;

-cutii transport specializat;

-materiale de protectie.

Cartonul ondulat este materialul de ambalare ales de majoritatea marcilor si foarte des folosit in industrii. Constructia sa asigura ca materialul poate transporta o gama larga de greutati, protejeaza impotriva umezelii si ofera solutii durabile de ambalare. Mai mult, cartonul ondulat este foarte personalizabil si foarte rentabil.

Magazinul ipack.ro ofera cele mai bune solutii de impachetat!