Florarie online

okflora

Buchetele originale de flori proaspete, asamblate cu grija de mainile florarilor experimentati de la OkFlora, cu un sentiment de stil inegalabil, vor fi cel mai bun cadou. Este obisnuit sa oferi aranjamente florale celor dragi. Cu aranjamente florale poti sa surprinzi oricand. Bucuria pe care o simte o persoana cand primeste un buchet de flori parfumate, delicate si frumoase, nu poate fi comparata cu nimic. Catalogul online al florariei OkFlora  prezinta compozitii de flori proaspete care pot provoca incantare. Florarii folosesc doar flori de inalta calitate, proaspat taiate si premium, care se imbina perfect in buchete de flori.

Buchete de flori de la OkFlora

Daca vrei sa iti arati aprecierea pentru o persoana apropiata si draga, cu ocazia unui eveniment deosebit sau pur si simplu sa-i spui despre sentimentele tale, atunci ai nevoie de aranjamente florale sau buchete de flori de la floraria online OkFlora.
Poate fi o singura floare, un buchet mic, o compozitie, o imagine creata din flori sau chiar un aranjament floral intr-un cos sau o cutie de lux. Alegerea buchetului de flori potrivit sau aranjamente florale, se poate face din catalogul online al florariei sau tinand cont de dorintele tale si in functie de destinatar. De exemplu, florile de nuante intunecate ar trebui sa fie oferite femeilor adulte, iar pentru barbati sunt obisnuite compozitii verticale de flori. Un prieten sau un coleg poate primi un cos de lalele si in diferite nuante. O astfel de culoare reflecta emotiile pozitive ale celui care daruieste.

Aranjamente florale de la OkFlora

Daca aranjamentul floral ar trebui sa fie oficial, atunci este mai bine sa alegi culorile galben si verde. Pentru fetele tinere sunt potrivite aranjamente florale in culori calde. Pot fi zambile in culori pastelate, trandafiri roz, lalele galbene. Astfel de compozitii in buchete de flori pot fi decorate cu crengute decorative si bile de ratan. Doamnele in varsta prefera de obicei, aranjamente florale neobisnuite. Si daca aceasta este o bunica eleganta si inca tanara, atunci aranjamentul sau buchetul de flori  poate fi asamblat din trandafiri rosii, gerbere galbene si margarete albe. Chiar si in aceasta compozitie, pot fi adaugate cateva plante de cultura. Pentru o mama, ca este femeie adulta si o persoana foarte apropiata, este recomandat sa-i oferi orice flori in nuante de bej sau trandafiri in culoarea piersic. Un astfel de aranjament floral ar trebui sa fie foarte voluminos, iar florile in cos sau cutie sunt cele mai potrivite pentru un astfel de cadou.

Floraria online OkFlora

Aranjamentele florale in cosuri sunt oferite in ziua nuntii, la ziua de nastere, la o promovare sau pentru un cadou de afaceri. Pentru a face un aranjament floral intr-un intr-un cos sau intr-o cutie este nevoie de un burete special care este imbibat cu apa. Un astfel de burete este asezat pe fundul ambalajului si, ulterior, va fi udat periodic cu apa rece pentru a prelungi viata florilor. Pe langa flori, este necesara suplimentarea compozitiei cu verdeata decorativa. Pot fi crengute de corius sau frunze de aspidistra, feriga sau iedera, robelini sau salal. Florile pentru buchete sunt diferite. Pot fi trandafiri, gerbere, leucadendron exotic, orhidee, crini, frezie, gladiole, crizanteme, irisi si altele. Pe langa soiurile de buchete de flori, floraria online OkFlora poate realiza aranjamente florale sub forma de  inima, trapez sau piramida. Depinde de scopul aranjamentului sau a buchetului de flori, de dorintele clientului si de imaginatia florarului.