Make up la Salonul Antica Studio

antica studio

Orice femeie foloseste cel putin uneori fond de ten sau pudra, ruj pentru buze si machiaj pentru ochi. Fiecare femeie are propriile sale mici trucuri pentru a-si sublinia calitatile externe individuale. Make-up-ul profesional difera de cel obisnuit prin aplicarea competenta a produselor cosmetice profesionale. Produsele cosmetice profesionale care se folosesc la un salon make up Bucuresti garanteaza saturatie, un machiaj care dureaza pe parcursul unui eveniment si, sunt, de asemenea, hipoalergenice. Produsele cosmetice profesionale se potrivesc tuturor, fara exceptie si fara a provoca alergii.

Make-up artist Bucuresti

Machiajul profesional executat de un make up artist Bucuresti nu doar mascheaza defectele, ci evidentiaza caracteristicile faciale. Un make up experimentat corecteaza ovalul fetei, a buzelor, a pometilor, a nasului, a sprancenelor. Maestrul nu va face acelasi machiaj pentru toata lumea, ci il va executa in functie de trasaturile faciale, subliniind in acelasi timp frumusetea si ascunderea defectelor. De asemenea, un make up artist competent, atunci cand alege produse cosmetice, se concentreaza intotdeauna pe stilul vestimentar, pe modul si stilul de viata al clientei. El va crea un machiaj pentru o imagine holistica, in care elementul imaginii este chiar machiajul executat profesional.

Cum sa alegi make-up-ul potrivit

Toti oamenii au diferite nuante de piele, par, ochi. De exemplu, machiajul pentru blonde cu ochi verzi sau albastri are o culoare semnificativ diferita. Nu mai vorbim de faptul ca exista un numar mare de nuante ale fardurilor potrivite pentru blonde. Atunci cand alege o paleta de culori, un make-up artist de la salonul Antica Studio Bucuresti ia in consideratie nu numai culoarea parului si a ochilor, ci si  accesoriilor si tipul de imbracaminte. In cele din urma, nuantele si culorile fardurilor,  ar trebui combinate armonios cu intreaga imagine, fara a intra in discordanta intre ele. O astfel de sarcina poate fi realizata doar de adevaratii profesionisti de la salonul Antica Studio, avand in vedere evenimentul la care urmeaza sa mergi, adica: cocktail, nunta, sedinta foto, petrecere in club etc.

In conditii de iluminare diferite, chipul unei persoane arata diferit si, de asemenea, arata complet diferit in videoclip si fotografii. Daca in timpul zilei,  machiajul este capabil sa arate spectaculos, atunci seara va parea inexpresiv si decolorat. Iar machiajul de seara, in timpul zilei arata nepotrivit si sfidator. Si daca trebuie sa fii frumoasa toata ziua, de dimineata pana seara, un make up artist din Bucuresti, este capabil sa aleaga un machiaj special, tinand cont de conditii si de atmosfera, deoarece situatia se schimba pe parcursul zilei.

Machiajul executat de catre un profesionist uimeste cu eleganta, originalitate si acuratetea sa. Un machiaj profesional dureaza mai mult, nu curge, iar fata nu straluceste, deoarece artistii de machiaj cunosc micile secrete, care le permit sa creeze un make up durabil si eficient. Artistii de machiaj cunosc multe tehnici secrete care pot transforma o gospodina intr-o regina pe covorul rosu in cateva minute. Cu toate acestea, performanta unui machiaj profesional necesita instrumente special, profesionale. De asemenea, tonul joaca un rol important in crearea machiajului de zi, de seara etc. In mod ideal, pot fi ascunse defectele existente sau pot fi evidentiate avantajele.