Pentru orice marcă de mașină de spălat poți apela la Master Service

Îți faci griji cu privire la faptul că mașina ta de spălat s-a stricat? Nu știi la cine să apelezi când vine vorba despre reparatii masini de spalat? Dacă marca mașinii tale de spălat pare a-ți da bătăi de cap, vreau să-ți spun că n-ar trebui să te împiedici de acest aspect. Toate pot fi rezolvate de o singură companie care prestează servicii reparații mașini de spălat. Vorbesc, după cum poate că ai și intuit, despre Master Service – firma care are piese și se descurcă cu orice marcă de mașină de spălat. Dacă mașina ta de spălat pare că nu mai vrea să funcționeze, Master Service se ocupă de ea cât ai clipi! 

Mulți dintre noi nu am schimbat mașina de spălat de ani buni pentru că aceasta încă-și face treaba foarte bine. S-a stricat, totuși și s-ar putea ca unele service-uri să nu aibă piese pentru toate mărcile de mașini de spălat. Te anunț, cu o mulțimire de neînchipuit, că echipa Master Service nu întâmpină probleme când vine vorba despre marca mașinii. 

Și uite așa, însă o dată, am eliminat o grijă care, se pare, te anima! Și, totuși, care sunt acele mărci de mașină pentru care Master Service are toate piesele? Care sunt mărcile de mașini de spălat cu care au lucrat deja specialiștii în domeniu? 

Există foarte multe mărci de mașini de spălat, dacă te întrebi. Echipa de specialiști și tehnicieni din spatele Master Service a intrat și intră continuu în contact cu mărci de mașini de spălat precum Arctic, Indesit, LG, Zanussi, Bosch, Hoover și chiar Daewoo. 

Să fie astea toate? Nu! Acestea nu sunt toate, ci sunt cele mai frecvent întâlnite. Și, bineînțeles, la acestea se mai adaugă zilnic, săptămânal, lunar și anual și mărci de mașini mai puțin cunoscute. Astfel, mașina ta de spălat s-ar putea să se încadreze la marca Candy, Whirlpool, Siemens, Gorenje, Meister, Ignis, Franke, Ardo sau chiar Miele. 

Nu-ți face griji nici dacă ai o mașină de spălat marca Philco, Sital sau Smeg. Pentru toate acestea există o soluție. Și pentru multe alte mărci pe care nu le-am menționat pentru că există extrem de multe.

Nu știu pe care o deții tu, cert este faptul că Master Service poate face față oricărui impediment și oricărei mărci. Nu degeaba firma poartă numele de Master. Credeați că este ales aleatoriu? Toate au un scop, la fel cum și scopul Master Service este să repare mașina de spălat pe care o ai și s-a stricat!