Ce capacitati de depozitare si de racire are un frigider profesional?
Intre momentul in care sunt produse si cel in care ajung pe masa clientilor, alimentele si bauturile necesita o pastrare in cele mai bune conditii, care poate fi asigurata doar cu ajutorul unor modele performante de frigider profesional.
Astfel de echipamente, disponibile si in oferta Fresco Expert, permit eficientizarea muncii in bucataria unui restaurant sau in orice alt tip de afacere in domeniul HoReCa. Cu un consum redus de energie, ele permit refrigerarea sau, dupa caz, congelarea produselor, astfel incat este eliminat riscul de alterare.
Pentru maxima eficienta, este necesar ca investitia intr-un frigider profesional sa tina cont de necesitatile specifice ale fiecarei unitati de alimentatie publica, atat in ceea ce priveste echipamentul dorit, cat si capacitatea optima de racire si depozitare.
Tipuri de dulap frigorific
Printre multiplele variante de frigider profesional, dulapurile frigorifice verticale se remarca atat prin capacitatea mare de depozitare, cat si prin controlul foarte precis al umiditatii, datorita caruia pot sa asigure pastrarea in cele mai bune conditii a oricaror alimente.
De exemplu, puteti opta pentru un dulap frigorific realizat de Electrolux Professional, cu doua usi, afisaj digital si capacitatea de 1 430 de litri. Structura interna si externa sunt fabricate integral din otel inoxidabil, capacul din spate exterior este din otel galvanizat, iar capacul din partea inferioara dintr-un material anticoroziv care, la randul sau, sporeste rezistenta. Controlul cu ajutorul afisajului digital permite setarea temperaturii vitrinei frigorifice si activarea manuala a ciclului de dezghetare, iar controalele complet digitale includ alarme pozitionate in mod vizibil. Functionarea acestui frigider profesional este realizata in conditii optime la temperaturi ambientale de cel mult 43 de grade Celsius.
In functie de necesitatile firmei pe care o administrati sau o conduceti, puteti opta si pentru diferite alte modele de dulap frigorific, care asigura temperaturi de refrigerare sau de congelare, cu volum cuprins intre 120 si 1 430 de litri, dotat cu una, doua sau chiar trei usi.
Cum alegi lada frigorifica potrivita?
Daca aveti nevoie de un echipament care sa genereze temperaturi de congelare, necesare pentru conservarea produselor timp indelungat, puteti opta pentru unul din noile modele de lada frigorifica furnizate de prestigioasa companie germana Virtus Group GmbH.
Spre exemplu, puteti alege o lada frigorifica dotata cu capac solid si avand capacitatea de depozitare de 517 litri. Asigura racire statica si genereaza o temperatura de minus 24 de grade Celsius, care produce fenomenul de congelare. Greutatea neta a echipamentului este de 60 de kilograme si are urmatoarele dimensiuni: lungime de 1 620 de milimetri, latime de 765 de milimetri si inaltime de 840 de milimetri.
Capacitatea de depozitare a altor modele de lada frigorifica variaza intre 208 litri si 1 032 de litri, astfel incat pot fi satisfacute nevoile oricarei unitati de alimentatie publica, indiferent de marime si de fluxul de clienti.
In magazinul online Fresco.ro gasiti si alte tipuri de echipamente frigorifice care se pot dovedi extrem de utile intr-o bucatarie profesionala. Este vorba despre abatitoare, care asigura racirea si congelarea alimentelor intr-un timp foarte scurt, sau despre saladete, care ofera suportul necesar prepararii alimentelor, prin asigurarea unui acces rapid la ingrediente.
Alegeti modelul de frigider profesional potrivit pentru afacerea pe care o conduceti sau o administrati! Astfel, depozitarea alimentelor in cele mai bune conditii nu va mai reprezenta niciodata o problema!