Cautati cel mai bun PC pentru programare?

Aceasta este cu siguranta resursa de care aveti nevoie pentru a va asigura ca nu intampinati probleme atunci cand lucrati. Retineti ca achizitionarea celui mai bun PC pentru programare nu este usoara pentru majoritatea dintre noi.

Pentru ca sunt multi factori pe care trebuie sa ii luati in considerare inainte de a cumpara un laptop in general si in special pentru ca alegeti un laptop de programare in functie de nivelul si complexitatea programarii. La dab-it.ro sunt produse pentru toate preferintele.

Procesor

Cel mai important factor de care trebuie sa tineti cont pentru un PC de programare este procesorul, deoarece acesta va determina eficienta si viteza dispozitivului vostru. In programare, fiecare faza, cum ar fi compilarea codului, depanarea, incarcarea modelelor si a datelor si executia programului necesita o unitate centrala de procesare fiabila si eficienta.

Va recomandam sa optati pentru procesoare Intel i5 sau i7. Orice procesor mai lent decat i5 nu este recomandat. Pentru ca, daca rulati aplicatii foarte solicitante si complexe cu un procesor i3 sau mai putin, sistemul vostru va incetini si va incepe sa se blocheze si sa inghete.

Procesorul Intel i5 este suficient pentru majoritatea nevoilor de programare, dar cu procesorul i7 veti obtine cea mai buna performanta si o experienta rapida. Veti avea nevoie de un procesor i7 atunci cand dezvoltati aplicatii foarte solicitante. Daca va preocupa viteza si performanta, optati pentru un laptop cu procesor i7. Dar nu uitati ca procesorul i7 este mai scump decat i5.

Laptopuri refurbished Timisoara DAB IT

 

Hard disk

Daca nu dispuneti de un buget limitat, optati pentru SSD. Pentru ca este o modalitate mai rapida si pentru ca dezvoltarea depinde si de capacitatea de stocare a laptopului vostru. In astfel de scenarii, optiunea pentru un hard disk standard nu este o decizie buna. Unii oameni opteaza pentru un hard disk hibrid in locul unui SSD adevarat. Aceasta abordare va poate oferi spatiu suplimentar pe disc si o pornire rapida, dar experienta pe care o obtineti cu un SSD real este imbatabila.

Spatiu

In opinia noastra, 256 GB sunt suficienti in majoritatea cazurilor. Daca nu va simtiti confortabil cu acest lucru, optati pentru 512 GB, dar va va costa mai mult. In cel mai rau caz, puteti achizitiona un hard disk extern.

Dimensiunea ecranului

Ca regula generala, recomandarea noastra este un ecran de 13 inci sau mai mare. Pentru ca orice altceva mai putin este prea mic si plictisitor pentru a functiona in orice configuratie. Pentru programarea pe laptop, cerinta minima este un ecran de 14 inci. Un laptop cu un ecran de 15 inch va ofera un mediu mai bun, iar un laptop de 17 inch este o alegere perfecta in ceea ce priveste dimensiunea ecranului, dar nu este suficient de portabil.

Daca portabilitatea este importanta pentru dvs., va recomandam un laptop de 14 inchi, altfel optati pentru un laptop de 17 inchi. Puteti alege o solutie de mijloc, cumparand un laptop de 15 inchi, deoarece este portabil si ofera suficient spatiu pe ecran pentru a scrie cod si a rula programul cu usurinta.