Stiai ca… vestiarele metalice pot fi folosite inclusiv pentru pastrarea valorilor?

vestiare metalice

vestiare metalice

Vestiarele sunt folosite cel mai adesea pentru depozitarea hainelor de schimb. Cei care isi desfasoara activitatea in domenii ce impun schimbarea tinutei vestimentare la locul de munca sunt primii pe lista utilizatorilor acestui tip de mobilier. Sectoare de activitate diverse apeleaza la amenajarea spatiilor destinate angajatilor cu vestiare metalice moderne, care sa indeplineasca toate standardele de calitate in vigoare.

 

Pentru a deservi un numar cat mai larg de activitati, producatorii au realizat o multitudine de modele, cu compartimentari si dotari din cele mai variate. Pe www.viamond.ro vei putea gasi vestiare cu sau fara bancuta, compacte sau cusetate, cu perete despartitor pentru separarea lucrurilor curate de cele murdare, cu usi normale sau in forma literei Z, cu 2 pana la 30 de usi si cu 2 pana la 12 polite. De asemenea, dimensiunile in care poti achizitiona acest mobilier sunt extrem de variate, putandu-le integra cu usurinta in orice spatiu disponibil din incaperi, holuri, terase, balcoane sau mansarde.

 

Structura rezistenta si foarte robusta le permite utilizarea atat in spatiile comerciale, cat si in cele industriale. Stratul de vopsea ignifuga cu care sunt acoperite, precum si vopsirea in camp electrostatic le ofera calitati imbatabile, mai ales in situatii neprietenoase de temperatura si umiditate.

 

Vestiare pentru pastrarea valorilor

 

Stiai ca modelele de vestiare metalice pot fi folosite si pentru pastrarea bunurilor de valoare? Poate ai remarcat ca in diverse institutii ti se cere sa depozitezi telefonul si orice alt dispozitiv electronic intr-o caseta valorica. Acel mobilier este, de fapt, un vestiar metalic compartimentat special pentru pastrarea obiectelor cu valoare ridicata. Si in unele institutii de invatamant sunt integrate aceste piese de mobilier, pentru a oferi elevilor posibilitatea de a-si tine intr-un loc sigur telefonul, portofelul sau cheile.

 

Un model foarte solicitat este vestiarul metalic cu 25 de compartimente mici, ce ofera siguranta necesara pastrarii obiectelor speciale, cum ar fi telefoanele mobile, portofelele sau cheile. Se pot monta pe perete, unul langa celalalt sau etajat, in functie de numarul estimat de utilizatori. Nu ocupa spatiu si sunt foarte practice. Dimensiunile unui compartiment sunt de130x200x200 mm, permitand depozitarea obiectelor de marimi reduse. Incuietoarea de siguranta este echipata cu 2 chei, iar livrarea acestor vestiare metalice se face in stare complet asamblata.

 

Un alt model ideal pentru depozitarea telefoanelor si a altor accesorii este vestiarul metalic prevazut cu 20 de compartimente. Are o constructie robusta ce permite utilizarea acestuia pe o perioada mare de timp, fara interventii, iar usile sunt ranforsate pe interior cu un profil metalic pentru mai multa rezistenta.

 

Posibilitatea de a personaliza modelul dorit

 

Daca ai remarcat cateva modele de vestiare metalice, dar ti-ai dori sa le personalizezi, poti solicita la cerere echiparea cu urmatoarele accesorii:

 

  • Acoperis inclinat;
  • Bancuta metalica;
  • Picioare metalice aplicate prin sudura, cu terminatia din plastic reglabila pe inaltime;
  • Cheie Master ce ofera posibilitatea de a deschide cu o singura cheie toate usile;
  • Dotarea suplimentara cu alte tipuri de inchideri, precum moneda sau cifru.

 

Daca tii mult la aspectul estetic, poti opta si pentru vestiare in anumite culori. Vei gasi modele vopsite integral sau doar la nivelul usilor in culori, cum ar fi: crem, portocaliu, rosu, albastru, verde, gri inchis, negru, maro, argintiu sau alb.

 

Nu doar articolele de imbracaminte si incaltaminte pot fi depozitate in siguranta in vestiare metalice, ci si bunurile de valoare ridicata, precum telefonul, tableta, portofelul, cheile, actele sau geanta. Achizitioneaza acest mobilier pentru a oferi utilizatorilor un confort la standarde de top!