Parfum de iarnă? Doar cu un cod reducere notino

Parfumul este cel ce ne dezvăluie frumusețea. Este o amprenta pe care o lăsăm în urmă, o dovadă parfumată care ne reflectă personalitatea, felul de a fi, uneori atrăgând atenția.

Cât de important este parfumul?

Este o atingere foarte personală. Un indiciu care sporește și exacerbează farmecul și feminitatea. Unele femei sunt foarte loiale și poartă același parfum de ani de zile. Altora le place să schimbe, în funcție de starea lor de spirit.

Deci, cum alegi un parfum potrivit sezonului de iarnă? Ce parfumuri și ce tipuri de parfumuri să privilegiem?

În această perioadă a anului, nu numai peisajele și garderoba noastră sunt în schimbare, mirosurile au, de asemenea, particularitatea de a se potrivi în funcție de anotimpuri, iar sezonul de iarnă este deosebit de bogat în mirosuri, arome și delicatese pentru a ne aduce confort și bunăstare.

Pentru parfumul de iarnă, amestecuri îndrăznețe

A venit timpul să ne lăsăm parfumurile și apă de toaletă din sezonul estival pentru a face loc parfumurilor mai potrivite sezonului de iarnă, care acum se apropie cu pași repezi. Mirosurile proaspete și florale care se potrivesc minunat cu zilele fierbinți și însorite ale sezonului estival nu sunt potrivite pentru iarnă și, prin urmare, este de preferat să apelăm la note olfactive mai puternice, calde și condimentate.

În fiecare an, multor designeri și branduri de lux nu le lipsește ingeniozitatea și creativitatea pentru a crea parfumul de stea al anului. În ciuda a tot, există magazine online pe piața produselor cosmetice și a parfumurilor unde puteți găși un parfum ieftin care își va îndeplini perfect rolul în respectarea tendinței olfactive de iarnă, bucurându-va totodată și de un cod cadou notino la comandă dvs.

Astfel, în timpul iernii, este indicat să favorizați mirosuri puternice și intense cu parfumuri cu note calde și îmbătătoare de mușc, chihlimbar combinate cu vanilie sau scorțișoară.

Mirosurile picante și aromate sunt, de asemenea, onorate cu cimbru, salvie, rozmarin sau piper, însoțite de câteva note gourmet de ciocolată, mandarină, bergamotă și floare de portocal pentru a aduce dulceață.

Dar ai și posibilitatea de a opta pentru parfumuri cu note lemnoase precum cedru, lemn de santal, vetiver sau chiar parfumuri exotice și orientale precum chihlimbar sau Patchouli care se potrivesc perfect cu sezonul de iarnă.

Iarna acoperim chiar și cel mai mic petic de piele pentru că este frig! Pentru a încălzi atmosfera, optează pentru parfumuri lemnoase, cu mirosuri calde. Dacă totuși sunteți fan înrăit al florilor, optați pentru note florale de trandafir, una dintre cele mai folosite flori în parfumerie. Valori adevărate, cu atât mai mult susținute, mirosurile picante se vor potrivi perfect sezonului. Mergeți și descoperiți noile produse în magazinele online: parfumierii își modifică regulat gamele pentru a-și satisface clienții la prețuri grozave, fiind suficient doar un cod reducere notino pentru a va bucura de ele.

Indiferent de anotimp, compozițiile de parfum sunt nelimitate. Dacă sezonul estival este propice parfumurilor proaspete și florale, sezonul de iarnă este marcat de mirosuri picante și lemnoase pentru a ne aduce căldură, moliciune și confort. Țineți cont de asta și cu siguranță veți alege ce trebuie!