Exista carti de tarot care indica o sarcina?

Ce carduri de tarot prezic sarcina? Exista carduri de tarot care pot reprezenta ca sunteti sarcina sau indica faptul ca vor exista copii in viitorul dvs.? La fel ca si dragostea si citirile de casatorie, citirile sarcinii sunt aparitii foarte frecvente, deci acesta este un subiect pe care il voi acoperi azi.

Inainte de a incepe lista cardurilor de tarot care pot indica sarcina, ar trebui sa subliniez ca citirile Tarot nu inlocuiesc testele de sarcina! Daca banuiti ca ati fi insarcinata atunci ar trebui sa va faceti un test de sarcina. Iata ce carduri din tarot pot indica o potentiala sarcina.

IMPARATEASA

Dintre toate cardurile de tarot care indica sarcina, imparateasa este in mod clar cea mai proeminenta. Faptul ca semnificatia principala a imparatesei este cea a sarcinii, a fertilitatii si a nasterii o face o carte de sarcina evidenta. Intra aici si afla mai multe despre cartile de tarot care simbolizeaza sarcina.

Uneori, cartea imparatesei poate reprezenta o dorinta de a avea un copil, deci daca doriti sa fiti insarcinata, aceasta dorinta se poate manifesta ca imparateasa. Cel mai bine este daca aveti imparateasa, plus celelalte carti enumerate mai jos pentru a confirma un rezultat pozitiv de sarcina.

 SOARELE

Daca ati vrut un copil, dar ati avut probleme sa concepeti unul, atunci soarele este un semn pozitiv. Adesea citesc cardul de soare ca reprezentand copii pe care ati vrut intotdeauna sa ii aveti, dar niciodata acestia nu au reusit sa vina in viata voastra.

De obicei, vad soarele cand femeile au avut un fel de ajutor cu conceptia. De exemplu, tratamentul de fertilitate este foarte bun sau are loc o schimbare de stil de viata. Asta nu inseamna ca va trebui sa treci prin aceste lucruri pentru a avea un copil, dar asta inseamna ca, daca aveti o astfel de situatie, atunci soarele este un semn bun. Pentru multe alte informatii utile si foarte interesante, acceseaza si https://elinks.ro.

Asul de sabii

In mod traditional, Asul de sabii este un indicator foarte bun al sarcinii. Acesta simbolizeaza „semintele” de conceptie, si niciodata nu ar trebui ignorata o astfel de carte. Daca aceasta carte va apare in citire, atunci luati in considerare existenta unei potentiale sarcini si faceti un test cat mai repede.

Daca sperati ca o sa aveti un baiat, sunteti norocoasa! Aceasta carte este un simbol fals si adesea semnaleaza nasterea unui barbat. Deci, daca primiti un test de sarcina pozitiv, sansele sa aveti un baiat sunt foarte mari.

Asul de cupe

In timp ce Asul de sabii prezice nasterea unui barbat, Ace de Cupe prezice nasterea unei femei. Asul de cupe este simbolul uterului, de aceea poate reprezenta fetele. Nu numai asta, ci pentru ca Asul de Cupe reprezinta adesea noi iubiri si emotii, aceste interpretari o face, de asemenea, un bun candidat pentru sarcina si nasterea copilului.

De asemenea, Asul de cupe este un card care simbolizeaza un timp de crestere a fertilitatii. Deoarece este un card de fertilitate, este un semn bun pentru sarcina daca apare in viitor, rezultatul sau pozitiile actuale.