Unde sa va cazati in Bucuresti?

Daca va intrebati unde ar fi un loc bun de cazare, va recomandam partea centrala a orasului, de unde va puteti plimba pe jos sau puteti lua un mijloc de transport convenabil catre locurile pe care va ganditi sa le vizitati. O optiune convenabila este intotdeauna airbnb, pentru a rezerva un loc la un pret care va convine si de asemenea, puteti opta pentru cazare in regim hotelier  de la mrg.apartments atunci cand vreti sa va bucurati de cele mai mici preturi si de avantaje considerabile. Iata care sunt cele mai importante motive pentru a vizita capitala tarii si de ce acest oras devine o destinatie perfecta de vacanta pentru turistii care vor sa schimbe linistea locurilor in care traiesc cu agitatia unui oras plin de viata si foarte aglomerat. Capitala tarii are numeroase locuri de oferit iar noi iti prezentam cele ami importante dintre ele, pe care nu le poti rata atunci cand vii intr-o vacanta aici chiar si pentru un weekend doar.

Ce poti vizita in Bucuresti?

Bucurestiul este o capitala verde, desi, in general, nu este atat de diferita de Sofia. Exista pana la 12 parcuri in oras! Acestea sunt: Parcul Bordéi, Gradina Botanica, Parcul Carol, Parcul Circului, Gradina Cismigiu, Parcul Herastrau, Gradina Ikoanei, Parcul Kiselef, Parcul Plumbuita, Parcul Titan, Parcul Mladost, Parcul Natural Vacaresti.

  • Parcul Vacaresti

Parcul Vacaresti este cel mai mare parc din Bucuresti, cu o suprafata de 190 de hectare, infiintat ca arie protejata pentru conservarea biodiversitatii, promovarea ecoturismului si sustinerea cercetarii stiintifice.

  • Parcul Herastrau, in prezent Parcul „Regele Mihai I”)

Acesta este al doilea parc ca marime dupa Vakaresci. Are un lac frumos format de rau. Colentina, precum si o gradina japoneza cu ciresi. In parc se afla resedinta regala Palatul Elisabetta, Muzeul National al satului, un teatru in aer liber, cluburi de iahturi si de golf. Este, de asemenea, sediul celei mai mari fabrici de bere din sud-estul tarii (fostul Pavilion H, cu un total de 3.000 de locuri).

  • Gradinile Chishmigiou

Gradinile Chishmigiou sunt un parc englezesc cu fantani, monumente si un lac pentru plimbari cu barca, bere locala si mancare traditionala, cu cluburi de zi si de noapte in jur. Turul parcului incepe de la Arcul de Triumf, un simbol al orasului, si se incheie la monumentul lui Michael Jackson. De asemenea, in Parcul Chishmigiou se afla Cetatea Orasului, precum si gradini distincte cu magnolii si trandafiri si o gradina japoneza feng shui.

Bulevardul Ambasadei

Bulevardul Ambasadelor nu este de fapt doar un bulevard, ci un cartier diplomatic de o frumusete nesfarsita, plin de vechi resedinte aristocratice care au fost transformate in cele din urma in ambasade. Este situat intre Muzeul Satului si Parlament si face parte din turul panoramic al Bucurestiului.

Centrul comercial Uniria

Centrul Comercial Unirea a fost construit in 1976 si este cel mai vechi centru comercial din Romania. Se afla in Piata Unirii, in dreapta acesteia se afla inceputul Orasului Vechi, iar daca privesti direct din mall-ul din spatele Fantanii, poti vedea Parlamentul daca iti doresti si asta.