Teava de inox la cel mai bun pret

Teava de inox la cel mai bun pret

 

Teava inox fie ea rotunda sau rectangulara, este o teava extrem de rezistenta si garanteaza o folosire polivalenta în tot felul de domenii sau de industrii, de la cea alimentara, la cea chimica sau chiar si la cea a mobilierului.

Alege deci si tu de la un depozit de materiale de constructii o teava de inox care se poate folosi la o multime de proiecte si lucrari. Se foloseste mai ales în domneniul încalzirii, sanitar sau al transportului de energie. 

Folosirea de profile inox în proiectul tau, indiferent de complexitatea acestuia, va raspunde de minune nevoilor tale deoarece ofera o multime de posibilitati.  

În sectorul industrial si al cladirilor sau lucrarilor publice, teava inox rectangulara sau rotunda o gasim prezenta într-o multitudine de elemente de design, balustrad, elemente de sustinere, corpuri de iluminat, etc… Este cel mai folosit material si pentru fabricarea de containere, rafturi pentru magazine sau mobilier de tot felul. 

Cum poti alege deci o teava rectangulara inox?

Alege în functie de diferitele tipuri de tevi. Pentru a face cea mai buna alegere, ai nevoie mai întâi sa stii care este tipul de teava rectangulara de care ai nevoie. Tevile rectangulare pot sa fie din inox, din inox galvanizat sau din otel negru.

Alege în functie de dimensiunile tevii rectangulare. Un alt criteriu important de care sa tii cont, este dimensiunea tevii. Alegerea tevii poate sa fie facuta deci în functie de parametri precum diametrul exterior, grosimea sau filetajul. Primele doua sunt evaluate în mm. Cu cât diametrul unei tevi este mai mic, cu atât teava va fi mai rezistenta la presiune. Dimensiunile sale pot sa fie – 30 x 20 mm si 200 x 100 mm, cu grosimi cuprinse intre 1.2 mm si 6 mm.

În functie de forma tubului. Pe lânga forma rectangulara, tevile de inox pot sa mai aiba forme rotunde sau patrate, în mod evident vei alege în functie de proiectele de renovare, de constructie sau de decorare. Fiecare forma are specificitatile sale si avantajele sale.

În functie de avantajele oferite. Teava rectangulara din inox este maleabila si solida în acelasi timp. 

Otelul este un material extrem de polivalent care intervine în diferitele etape ale unei constructii sau ale unei renovari. Este solid, este durabil, este 100% reciclabil. În plus, tevile din acest material sunt foarte rezistente deoarece rezista perfect în fata coroziunii. Este mult mai rezistent fata de alte materiale si este mult mai usor de intretinut. Durata sa de viata este si ea destul de mare, putând dura pâna la 100 de ani, în ciuda pretului sau abordabil.