Supraveghere video: wifi vs cablu

Camerele de supraveghere sunt oferite din ce in ce mai mult ca modele wifi. Se sugereaza adesea indeplinrea cerintele imaginabile a tuturor camerelor de supraveghere. Cu toate acestea, acmerele prezinta unele slabiciuni semnificative, motiv pentru care pana acum exista doar camere supraveghere wifi pe piata clientilor si  in supravegherea video profesionala.

Camerele wifi au o gramada de laturi pozitive. Acestea sunt foarte usor de ajustat, mai ales in conditiile in care vor fi puse mai multe camere de supraveghere. Acestea au o distanta foarte mare de vizualizare si au o calitate a imaginii foarte buna.

De cele mai multe ori, gama retelei wifi este suficient de mare pentru a acoperi toate camerele si exista, de asemenea, o incarcare mica in reteaua fara fir cu 4 sau mai multe camere; In plus, exista calitatea la interferente, care apare din ce in ce mai rar in intervalul de 2,4 GHz. Cu inregistrarea constanta, trebuie tinut cont de avantajele acestei camere de supraveghere folosita la propriul domiciliu.

Cu toate acestea, cel mai mare avantaj este calitatea buna a imaginii. Ca urmare, calitatea videoclipului va deveni semnificativ mai buna. Aproape fiecare camera WiFi este peste calitatea unei camere de cablu de retea in ceea ce priveste calitatea imaginii. Cu toate acestea, pierderea calitatii nu va aparea nici dupa mult timp de utilizare; Exista de asemenea, producatori care ofera o calitate video buna si pentru camerele prin cablu, chiar daca acestea sunt intr-un domeniu mai inapoiat.

Camerele wifi deseori au o conexiune la un recorder. De obicei au si un card de memorie integrat pe care sunt salvate inregistrarile. In functie de dimensiunea memoriei, aceasta restrictioneaza timpul de stocare intr-o masura mai mare sau mai mica, in astfel de masuri, este indicata schimbarea cardului de memorie intr-un interval de timp mediu. Aceasta forma de camera de supraveghere este cu siguranta recomandata unui recorder cu hard disk. In plus, functiile inregistratorului, cum ar fi vizualizarea mai multor camere in acelasi timp, sau controlul central al tuturor camerelor de supraveghere, este gasit in toate acestea. Pe comenzi.ro ai la dispozitie mai multe modele de camere.

De multe ori se trece cu vederea faptul ca aceste camere WiFi necesita in continuare o sursa de alimentare separata. Deci, exista intotdeauna un cablu care duce la o camera WiFi. Pana in prezent, avantajele serioase in comparatie cu dezavantajele(abia existente) au insemnat ca dispozitivele wifi au reusit sa castige un punct de sprijin in sectorul securitatii.

Acum exista camere WiFi bune si ieftine, cu baterii reincarcabile. Aici tehnologia wireless cu baterie incorporata isi poate arata punctele forte. Adesea este salvat pe un card microSD sau transmis direct pe smartphone. Daca, de fapt, in camera de zi, de exemplu, o singura camera trebuie monitorizata cu una sau doua camere, o camera wifi poate prelua aceasta sarcina destul de satisfacator. O camera wifi poate fi, de asemenea, alegerea potrivita pentru sarcini similare (timpi scurti de inregistrare, flexibilitate, compromisuri in calitatea video).

In concluzie, camera de supraveghere wifi este de departe cea mai buna achizitie facuta de catre proprietarul unei locuinte.