Sfaturi- cum sa alegem ceasuri de mana

In primul rand, este necesar sa se inteleaga ca un ceas este mai mult decat un accesoriu, mai degraba decat un decor sau companion, deoarece este un instrument si reprezinta semne de bun gust si stil pentru o persoana. Desigur, accesoriile cum ar fi ceasul, au capacitatea de a transmite unele caracteristici relevante care descriu deschis personalitatea celui care il utilizeaza, astfel incat sfaturile pentru a alege un ceas devin necesare. Ceasurile sunt vazute acum ca adevarate bijuterii.

Bazata pe cele de mai sus, alegerea unor ceasuri de mana de zi cu zi nu ar trebui sa fie un pas simplu, ci un proces de atentie si intelepciune pentru a gasi cel care te descrie cel mai bine. Pentru aceasta trebuie sa iei in considerare mai multe aspecte, cum ar fi daca iti place inovatia sau ai o personalitate mai clasica, sau daca preferi aventura, etc. Daca esti in cautarea unui ceas, acest ghid, iti va fi de mare folos.

Identifica si defineste stilul in functie de utilizare

Uita-te la garderoba obisnuita cu care vei purta ceasul, in cazul barbatilor sau femeilor care poarta costume sau tinute executive, sunt necesare ceasurile ostentative, voluminoase. Ceasurile de designer sunt recomandate, care au o structura simpla si un corp subtire, precum si culoarea, este bine sa fie intr-o singura nuanta- cel mai folosit este ceasul auriu sau negru in acest caz. Daca esti in cautarea unui ceas de sport, poti alege cele care sunt mai mari, in plus sa fie impermeabile si cu inscriptiile cifrelor cat mai mari. Acestea au de obicei si cronometru inclus.

Materialul ceasului

Asa cum am mentionat de la inceput, alegerile de ceasuri de mana depind de personalitatea ta, deci, daca iti place clasic mai mult, poti alege cele care sunt realizate pe baza de ceramica; pe de alta parte, daca esti genul mai atras de stiluri clasice, poti lua in considerare tonuri de aur si cu un stil discret.

Dimensiunea ceasului

Ia in considerare tenul pentru a alege un ceas in consecinta. De exemplu, daca esti o persoana inalta, ceasurile mari vor fi excelente, in timp ce daca ai o inaltime mai mica, poti opta pentru ceasuri medii sau mici, deoarece cele mari pot dezavantaja corpul, vizual.

Daca ai un ten robust, te descurci foarte bine cu ceasurile cu acoperire inclinate, cum ar fi patratele sau dreptunghiurile, deoarece acestea aduc unghiuri drepte tenului marcat.

Incearca ceasul inainte de achizitie

Inainte de a cumpara, este esential sa incerci ceasul, pentru ca in acest fel te asiguri de confort si modul in care arata pe mana ta. O modalitate buna este de a face o proba anterioara cumpararii unui ceas. Alegerea unui ceas de mana ar trebui sa se potriveasca perfect tuturor aspectelor de mai sus. Achizitia unui ceas de mana sub forma de cadou, ar trebui de asemenea sa se faca in functie de stilul persoanei caruia ii oferiti cat si in functie de toate aspectele redate mai sus. Un ceas de mana nu este doar un accesoriu obisnuit, este un must-have!