Sansa angajarii in videochat ar putea sa-ti surada o singura data – profita de ea!

angajari videochat

Ca sa iti schimbi viata in bine, trebuie sa tratezi cu seriozitate fiecare oportunitate in momentul in care apare. Asa au facut fetele care au profitat de sansa unei angajari videochat si, dupa numai cateva luni, si-au asigurat independenta financiara si au inceput sa duca viata la care visasera mereu.

Domeniul industriei de divertisment online pentru adulti trece printr-o perioada infloritoare. In fiecare moment, pe site-urile de profil se afla sute de mii sau chiar milioane de barbati din intreaga lume, dispusi sa plateasca sume importante de bani pentru a se bucura, de la distanta, de compania unei fete frumoase.

Acest context se dovedeste cat se poate de favorabil in vederea unei angajari in videochat la Studio-20.ro. Poti face pasul intr-un studio de top fara niciun fel de ezitare, deoarece conditiile oferite sunt, din toate punctele de vedere, impecabile. Iata cum stau lucrurile!

angajari in videochat

Deplina respectare a legii

In Romania se fac angajari in videochat cu deplina respectare a legii inca de acum 20 de ani. Absolut fiecare aspect al colaborarii cu un studio este reglementat, dupa cum reiese din documentele pe care le semnezi chiar de la inceputul colaborarii. Este vorba in primul rand despre contractul de artist-interpret, in care sunt precizate drepturile si obligatiile fiecarei parti si din care primesti propriul exemplar.

Apoi, fiecare plata este insotita de un act aditional, in care sunt trecute toate amanuntele necesare: suma incasata de la fiecare platforma online cu care ai lucrat intr-o anumita perioada, suma totala generata, comisionul care iti revine, taxele si impozitele platite catre statul roman si, bineinteles, suma neta virata in contul pe care il deschizi la orice banca din Romania doresti.

Bani suficienti pentru a duce viata la care ai visat

In cele 3 luni care urmeaza unei angajari in videochat, modelele primesc, in mod garantat, suma de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de castigurile generate in aceasta perioada pe site-urile pentru adulti. Tot acum, ele sunt ajutate financiar sa isi completeze garderoba de lucru si trusa de make-up.

Apoi, pe masura ce fetele capata experienta si castiga un numar tot mai mare de admiratori, si incasarile lor cresc consistent. Ele primesc un comision brut in valoare de 50% din sumele produse online, caruia i se adauga bonusuri pentru numarul de ore lucrate, pentru depasirea unui prag de castiguri sau pentru fidelitate fata de echipa.

In plus, daca doresti sa iti cumperi rapid o masina, un apartament sau sa faci o alta investitie, poti obtine si un credit direct de la firma, in conditii deosebit de avantajoase, fara dobanzi si comisioane.

Ajutor permanent

In perioada urmatoare unei angajari videochat, fetele nu primesc doar sprijin financiar, ci si ajutor din partea unei intregi echipe formate din profesionisti.

In primele 5 zile, un trainer de videochat le explica toate aspectele teoretice si practice ale activitatii pe care urmeaza sa o desfasoare. La nevoie, aceasta perioada de antrenament poate fi prelungita.

Apoi, ele au parte de cursuri individuale gratuite de make-up, de limba engleza si de cultura generala. In acest fel, devin capabile sa atraga atentia unui barbat de la prima vedere si apoi sa il transforme intr-un admirator pe termen lung.

Sansa angajarii in videochat deja a aparut. Profita de ea si vei avea parte, rapid, exact de viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna!