Pereții și ferestrele – metode inedite pentru decorare

Creativitatea stă întotdeauna în spatele rezultatelor mărețe în materie de amenajare interioară și exterioară. Însă, de cele mai multe ori ți se întâmplă să apelezi la variante obișnuite în ceea ce privește design-ului pereților sau ferestrelor. De ce se întâmplă tocmai așa? Pentru a te asigura că nu dezechilibrezi armonia elementelor estetice pe care le-ai integrat deja în locuința personală. Însă, curajul este cel care te va ajuta să conturezi o atmosferă non-conformistă,  dar în același timp caldă și familială.

Cu ajutorul panourilor decorative pentru interior poți atinge cu succes rezultatele dorite și atmosfera caldă. De asemenea, te poți bucura de:

  • Design inovativ – Ultimele inovații în materie de amenajare interioară, panourile decorative se remarcă prin trăsături unicate, care combină cu succes somptuozitatea și minimalismul. Vor crea cu succes un spațiu în care să te bucuri de momente sincere și relaxante.
  • Personalizare – Poți alege orice culoare îți dorești pentru panourile decorative. Astfel, te vei putea adapta imediat stilului de amenajare pe care l-ai folosit.
  • Rezistență – Poliuretanul este materialul din care sunt confecționate elementele decorative, ceea ce le conferă grade sporite de rezistență și durabilitate în fața umezelii sau degradării.
  • Adaptabilitate – Panourile pot fi aplicate oriunde, fie că este vorba de biroul unui instituții sau dormitorul personal. Se adaptează imediat în funcție de cerințele fiecărui loc.

Design-ul exterior al ferestrelor este, în aceeași masura, adesea ignorat și tocmai de aceea, rezultatele finale nu impresionează cu nimic. Ancadramente ferestre sunt, astfel, soluțiile optime din mai multe puncte de vedere:

  • Oferă un plus de eleganță și bun gust clădirilor. Prima impresie contează întotdeauna, iar ancadramentele te vor ajuta să surprinzi plăcut de fiecare dată.
  • Poți folosi orice fel de vopsea îți dorești. Procesul de aplicare se realizează foarte ușor pe suprafața avută la dispoziție.
  • Fenomenele meteorologice extreme nu vor reprezenta o problemă. Mixul de polistirenul expandat și rășină minerală este răspunzător pentru durabilitatea și calitatea ancadramentelor.
  • Se adaptează imediat la specificitatea stilului de amenajare folosit, fie că este vorba de unul clasic, romantic sau minimalist. Nu se vor sesiza discrepanțe care să modifice spectaculozitatea design-ului inițial.

Nimic nu se compară cu asumarea unui stil personalizat în amenajare și nu numai. Oricât de greu ar părea, poți atinge fără probleme perfecțiunea texturilor și culorilor. Alege opțiunile care vor atrage toate privirile și care, mai presus de toate, te reprezintă în totalitate!