Pantalonii sport: lucruri de luat in considerare in timpul cumpararii acestora

Exista mai multe tipuri de pantaloni pe piata si acestia pot fi cumparati in numeroase mooduri, tinand cont de mai multe criterii. Recomandarea noastra este sa alegi de fiecare data pantaloni care sa te multumeasca si care sa te ajute sa te simti confortabil, car si care sa te ajute sa te integrezi in tematica unui anumit eveniment. De asemenea, o alta recomandare este aceea de a folosi de fiecare data cele mai bune si mai rezistente materiale pentru pantalonii tai.

Sfaturi utile pentru a cumpara pantaloni sport

In trecut, pantalonii sport erau folositi doar pentru activitati sportive, dar astazi sunt purtati cu diverse ocazii. Pantalonii sport sunt perfecti pentru a petrece o zi relaxata pe canapea. Cu toate acestea, oamenilor nu le mai este frica sa poarte piesa vestimentara in public. Aspectul larg este atat de popular incat vedete precum Madonna, Barack Obama sau Paris Hilton folosesc si pantaloni sport precum o declaratie de moda. Dar indiferent cand si unde se va dori purtarea pantalonilorsport , este clar ca acestia ar trebui sa fie adaptati propriului fizic si scop.

In general, pantalonii de prezentare, pantalonii din poliester, pantalonii de antrenament si pantalonii de jogging sunt adesea confundati unul cu celalalt, dar este necesara o distinctie. Pentru ca aceasta clasificare poate fi explicata prin scopul pantalonilor. Ca urmare, pantalonii se caracterizeaza prin diferite proprietati. De exemplu, pantalonii de antrenament sunt exclusiv pentru sport. Croiala lor ingusta este potrivita pentru miscari rapide iar materialul robust este foarte rezistent. Pantalonii din poliester pot fi purtati si in timpul sportului, dar sunt foarte populari si in timpul liber. Sunt confectionati dintr-un material foarte gros, au croiala larga si mansete la glezne. Pantalonii de prezentare si pantalonii de jogging sunt destinati exclusiv timpului liber. In timp ce acestia din urma sunt purtati in principal pentru relaxare, pantalonii de prezentare servesc altor scopuri. Sunt adesea pusi la dispozitia sportivilor de catre propriul club si folositi ca mediu de publicitate.

Deoarece acum exista atat de multi furnizori pe piata, specializati in fabricarea si vanzarea de pantaloni de antrenament, clientii au adesea rasfatat in alegerea acestora. Deci, pentru a separa graul de pleava si pentru a gasi pantaloni de antrenament care sa corespunda propriilor preferinte si caracteristici de calitate, ar trebui acordata atentie urmatoarelor criterii.

In sport este importanta miscarea libera si fara griji. Daca pantalonii sunt prea stramti, pot aparea puncte de presiune si pot avea de suferit performanta si fluxul de miscare. Daca sunt cumparati cu un numar mai mare, pantalonii de antrenament pot aluneca constant si se pot transforma intr-un pericol personal de calatorie. Din acest motiv, este recomandata folosirea ghidului marimilor pantalonilor. Daca se vor purta blugi in marimea 42, ar trebui utilizata aceasta marime atunci cand sunt cumparati pantalonii de antrenament. Marimile pot fi date si cu litere:

  • S: 24 pana la 36
  • M: 38 pana la 40
  • L: 40 pana la 42
  • XL: 44 pana la 46

Acum se intampla din nou si din nou ca sportivii sa nu indeplineasca standardul general. Daca picioarele pantalonilor sunt intotdeauna prea scurte, ar trebui sa se treaca la marimi lungi. Daca haina este prea mare, este indicat sa se aleaga eticheta „petit”.

Pantalonii de antrenament care sunt cu adevarat proiectati pentru exercitii fizice, sunt de obicei fabricati din poliester 100%. Materialul este flexibil si respirabil, ceea ce faciliteaza desfasurarea activitatilor fizice. Daca pe eticheta sunt mentionate alte materiale precum bumbacul , pantalonii de antrenament sunt potriviti in special la temperaturi foarte scazute. Tesatura este mai impermeabila si protejeaza vantul si rafalele de frig.