Masina de spalat vase profesionala, la interior: ce dotari si functii are?

masina spalat vase profesionala

masina spalat vase profesionala

Intr-o unitate de alimentatie publica, aspectul impecabil al veselei este esential, deoarece acesta contribuie din plin la o prima impresie pozitiva a clientilor. Pentru a asigura acest lucru, este crucial sa dotati bucataria cu o masina de spalat vase profesionala de incredere. In acest articol, vom discuta despre modelul 505100 de la Electrolux Professional, cu specificatii tehnice de top, disponibil in oferta Fresco Expert, furnizor care sustine inovatia in restaurantele din Romania de mai bine de 30 de ani.

Masina de spalat vase profesionala, importanta in toate unitatile de alimentatie publica

Pentru restaurante, cafenele, hoteluri si alte unitati de alimentatie publica, o masina de spalat vase profesionala reprezinta un element esential al bucatariei. Aceasta nu numai ca economiseste timpul si efortul angajatilor, dar se asigura si ca vasele si paharele sunt perfect curate si gata pentru a fi folosite de clienti. Un astfel de echipament este cheia pentru a mentine un nivel inalt de igiena si pentru a oferi o experienta placuta clientilor.

Modelul 505100 de la Electrolux Professional, disponibil la Fresco.ro

Modelul 505100 de la Electrolux Professional se evidentiaza prin specificatiile sale impresionante. Iata cateva dintre caracteristicile deosebite ale acestei masini de spalat vase:

Boiler atmosferic integrat

Aceasta caracteristica se asigura ca temperatura apei din masina este intotdeauna la nivelul optim pentru a indeparta eficient murdaria de pe vase. Astfel, rezultatele sunt excelente, iar vasele sunt igienizate in profunzime.

Pompa booster de clatire integrata

Pentru a va asigura ca vasele sunt clatite perfect si nu raman urme de detergenti sau saruri, modelul 505100 vine cu o pompa booster de clatire integrata. Acest lucru garanteaza ca vasele sunt gata de a fi folosite imediat, fara griji.

Pompa de spalare puternica, de 0.8 kW

Cu o pompa de spalare puternica, aceasta masina de spalat vase profesionala poate face fata chiar si celor mai dificile pete si murdarii. Vasele vor straluci de curatenie dupa fiecare ciclu de spalare.

Brate de spalare cu pulverizare rotative, superioare si inferioare

Aceasta functie asigura o distributie uniforma a apei si detergentilor, asigurand ca vasele sunt spalate in profunzime si fara urme de murdarie sau reziduuri.

Pompa pentru distribuitor de solutie de clatire

Pentru a asigura ca vasele sunt perfect clatite si nu raman urme de detergenti, pompa pentru distribuitor de solutie de clatire este o caracteristica esentiala a acestui model.

Posibilitati de ajustare

Modelul 505100 ofera optiuni flexibile de ajustare, inclusiv trecerea din functionare dreapta in functionare pe colt, pentru a se potrivi perfect in spatiul disponibil in bucataria dumneavoastra.

Alte detalii importante

Pe langa specificatiile mentionate mai sus, aceasta masina de spalat vase profesionala vine si cu alte caracteristici de top:

  • Putere electrica: 9.9 kW

  • Greutate: 106 kg

  • Dimensiuni: 74,6 x 75,5 x 154,9 cm

  • Productivitate: 80 de cosuri pe ora (echivalent cu 1.440 de vase pe ora)

  • Control digital, pentru usurinta in utilizare

  • Temperatura de lucru: pana la +84 de grade Celsius

  • Tip de constructie: cu capota

  • Destinatie: potrivita pentru spalarea paharelor si a veselei.

In concluzie, pentru unitatile de alimentatie publica, o masina de spalat vase profesionala precum modelul 505100 de la Electrolux Professional este o investitie esentiala. Cu specificatiile sale de top si caracteristicile avansate, aceasta masina asigura o igiena si o curatare fara efort. Asadar, nu ezitati sa va echipati bucataria cu acest echipament de incredere.