La ce pericole se expun cei care folosesc căsti de copiat la examene

La ce pericole se expun cei care folosesc căsti de copiat la examene

 

Atunci când recurgem la metode de copiat, riscăm destul de mult și ne expunem în consecință. Este important totuși că ținem cont de câteva lucruri, astfel încât să scăpăm de pericolele care apar în cazul unui examen și să ne protejăm corespunzător.

Cum putem copia fără a ne expune riscurilor?

Casca de copiat este o soluție foarte importantă din acest punct de vedere, aceasta fiind soluția cea mai bună pentru a trece cu bine peste anumite examene. Dispozitivele Bluetooth pot fi folosite așadar pentru a trece peste un anumit examen, acesta reușind să memoreze adresa de IMEI a ultimului telefon. Un astfel de dispozitiv are dimensiuni foarte mici, iar semnalul este unul digital, lucru care va însemna că în cască se va auzi un sunet mult mai clar decât sistemele clasice.

  1. Se vede Microcasca Japoneză cu baterie 337 în ureche?

Această cască este cea mai nouă cască apărută, ea având culoarea pielii, imitând culoarea pielii inclusiv pe partea din spate. Cele mai bune căști de copiat sunt și cele care se camuflează cel mai bine în ureche, de acea este o idee foarte bună să alegeți o cascva de copiat la care să nu existe nici un risc de a fi văzută. Cască cu cea mai redusă mărime este cea cu diametrul de 7mm.

Următoarea cască în ceea ce privește mărimea este cea de 8.35 mm, această cască având și un sertar la beteria de plastic. Există pe piață și căști cu o mică antena, această antena fiind trasă atunci când se scoate casca din ureche. În caz de nevoie, ea pooate fi scurtată folosindu-se o unghieră. Capacul care are o culoare asemănătoare pielii reprezintă un plus, cască pierzându-se în decor, lucru care însemană automat că ea nu va fi vizibilă în ureche.

Căștile pot dăuna auzului?

Sistemele Japoneze de caști de copiat nu pot în nici un caz să dăuneze sănătății. Casca de copiat nu intră nici măcar până la jumătatea canalului auditiv. Timpanul se află la capătul canalului. Este practic imposibil ca această cască să ajungă până la timpan, el fiind la capătul canalului.

În apropiere de timpan, canalul se îngustează foarte mult în comparație cu diametrul căștii, deci chiar dacă ați încerca să forțați casca respectivă foarte tare, timpanul nu va avea probleme. Sistemele de căști de copiat sunt mai delicate, acestea fiind de dimensiuni foarte mici și ușoare. Nu veți avea așadar nici un fel de problemă cu auzul atunci când veți introduce aceste căști în ureche. De asemenea, aceste caști nu vor fi folosite de mai mult de 20 de ori pe an, deci nu trebuie să vă faceți griji.

 

Marea problema care apare în cazul folosirii caștilor este că sunt unele persoane care au probleme cu urechile sau uită să se mai curețe în ureche. Riscul cel mare este așadar unul care apare în momentul în care ceara prea cleioasă blochează căștile foarte mici, ele ieșind mai greu din ureche. Înainte de a pune casca în ureche este așadar obligatoriu să vă curățați cât mai bine.

Este obligatoriu să va curățați foarte bine urechea înainte de a pune casca cu microvibratii în ureche. De asemenea, un alt lucru recomandat este să nu țineți mai mult de 3-4 ore casca în ureche.

Se poate auzi la exterior?

Sistemele cu cască de copiat pe timpan nu se vor auzi în nici un caz în exterior, indiferent de volumul pe care îl va avea sistemul. De asemenea, în cazul acestor căști, nu veți auzi nici pe ceilalți din sală care folosesc căștile pentru a trece peste un examen. Sistemele de cască de copiat Japoneză se pot auzi și în exterior, doar dacă nu reglați volumul și dați la maxim casca. Atunci veți avea probleme din acest punct de vedere.

Acesta este motivul pentru care fiecare sistem de copiat cu cască japoneză are un buton pentru reglarea volumului. Puteți face așadar câteva teste acasă pentru a vă asigura de faptul că volumul este unul corespunzător.

Stick-ul Bluetooth funcționează doar pe telefoanele Samsung?

Stick-ul bluetooth are o baza handsfree Original, lucru care însemană că acest stick este compatibil cu orice fel de telefon. Dispozitivele Bluetooth sunt realizate, astfel încât să fie universale indiferent de cine le produce.

Puteți folosi un handsfree bluetooth de la Samsung, acesta având o calitate foarte bună, iar prețul său fiind unul accesibil. Mulți vânzători vin cu un preț mai mic, dar fac acest lucru pentru că folosesc un Bluetooth care are o calitate mai slabă. Este așadar important să va folosiți și de un Bluetooth calitativ, acesta oferindu-vă mereu un sunet cât se poate de bun și astfel veți putea trece cu ușurință peste orice fel de examen.

De ce nu pot folosi direct telefonul, fără a mai folosi un sistem intermediar?

Microcasca nu are cum să funcțioenze doar cu telefonul vostru, acest lucru datorându-se faptului că un telefon obișnuit nu poate transmite un semnal audio wireless către o cască. Există pe piață o mulțime de telefoane modificate cu cască japoneză, dar este mai bine totuși să evitați aceste telefoane pentru că nu se poate asigura calitatea lor.

Dacă veți folosi un telefon modificat, veți ajunge la concluzia că sunetul se va auzi prea încet, iar microfonul va fi prea departe de gură și astfel el va fi inutil. Chiar și telefonul vostru se poate modifica pentru a transmite un semnal către cască. Se poate desface și pune niște sârmă înăuntru, dar cu toate acestea, telefonul va putea fi utilizat doar împreună cu cască japoneză.

Inițial acest sistem de a copia a apărut în anul 2006, dar între timp au apărut sisteme din ce în ce mai mici, precum și mai performante.

Cutiuța GSM este însă ultima noutate apărută, iar în acest caz practic vorbim de un telefon fără ecran și taste numerice. Această cutiuță este special realizată pentru a transmite în mod direct un semnal wireless pentru microcasca. În ceea ce privește dimenisunea acestei cutiuțe, ea are dimensiunea unei cutii de chibrite.

Toate sistemele de copiat sunt noi, cei mai mulți vânzători optând pentru a vinde sisteme noi și nu prin a oferi spre închiriere sisteme de copiat.