Idei pentru a obtine cele mai interesante portofele

Pe piata exista o mare varietate de portofele pentru femei care sunt ideale pentru diferite ocazii, exista de la cele mai mici la cele mai mari, portofele decorate in functie de o tema specifica etc. Cititi mai departe si descoperiti astazi unele dintre cele mai utilizate modele de portofele.

Modele de portofele

Portofelele lungi sunt preferate de femei, in special de cele carora le place sa detina portofele mari; acest tip de portofele se caracterizeaza prin faptul ca au un numar mare de compartimente, in care puteti plasa bani, carduri, printre altele. Cumpara modele de portofele de dama de buna calitate si impresioneaza de fiecare data cand vrei sa le afisezi. Doar asa vei putea obtine cele mai bune rezultate in tinutele tale si vei putea iesi mereu in evidenta.

Portofelele mici au, de asemenea, adepti, datorita dimensiunii lor, sunt mai usor de transportat in gentile mici; si in acest caz dimensiunea nu scade functionalitatea, deoarece exista modele care contin mai multe buzunare. Nu putem uita de portofelele de tip plic, care functioneaza mai degraba ca portofele portabile, ideale pentru evenimente formale.

Si, in sfarsit, avem portofelele tematice, cele care sunt decorate dupa tendinte.

Cum sa alegi un portofel pentru femei?

Ce este un portofel?

Se intelege ca este un produs (accesoriu) din diferite materiale, de regula, de tip plat, destinat depozitarii banilor si transportului confortabil si sigur in timpul miscarii.

Istoria primului portofel.

Istoricii sustin ca primele portofele au fost pungi mici in care oamenii din Turcia antica si-au pastrat economiile. Si in timpul Renasterii, portofelele au dobandit deja un aspect mai modern, aproape de modelele actuale ale acestui produs.

Potrivit surselor istorice din Rusia, portofelele au aparut la inceputul secolului al XIX-lea pe teritoriul Novgorodului modern. Arata la fel ca primul din istorie al unui produs similar, sub forma unei pungi legate cu un cablu deasupra.

Un aspect similar a aparut in tarile europei medievale. Particularitatea a fost ca portofelele erau atasate la centura si aveau un nume interesant: omoner. In China antica si Japonia, un cordon de piele robust a fost folosit ca o punga, in care au fost atarnate monede de bani cu gauri in mijloc.

Caracteristici

Fiecare lucru are propriile caracteristici, caracteristici numai ale acestuia, iar acel portofel nu face exceptie. Una dintre cele mai evidente caracteristici este comoditatea, deoarece toti banii sunt pliati cu grija intr-un singur loc si nu imprastiati in buzunare si intr-o punga.

Majoritatea portofelelor au o caracteristica precum fiabilitatea, garantata de durabilitate. Nimic nu garanteaza siguranta si durabilitatea produsului, deoarece este o cusatura puternica si fiabila, perfecta cu ajutorul firelor dense si, de asemenea, combinata cu insertii de carton lipite in interior.

In plus, durabilitatea portofelelor este garantata de faptul ca in fabricarea lor se utilizeaza numai materiale de calitate. Unii producatori sunt implicati in fabricarea de portofele handmade, care iau in considerare dorintele personale si dimensiunile specificate de client.

Un portofel moale care nu are carton sau orice alta captuseala stransa este de obicei foarte spatios, dar are un singur compartiment. Acest model este prezentat sub forma unei pungi mici cu inchidere, care este mai potrivita pentru stocarea monedelor.

Indiferent daca vrei sa cumperi portofele barbati sau portofele de dama, este important sa ai o gama cat mai variata, disponibila in acest sens, astfel incat sa nu intampini probleme atunci cand vrei sa iti asortezi portofelul cu anumite piese vestimentare. Recomandarea noastra este sa tii cont de faptul ca toate aceste produse trebuie sa fie de buna calitate si sa se si vada acest lucru. Alege materiale durabile astfel incat sa reziste cat mai mult timp.