Cum poti alege un parfum – Trucuri de aplicare si conservare a parfumurilor

Marea creativitate a pietei parfumurilor si varietatea enorma de parfumuri care sunt create in fiecare an inseamna ca avem la dispozitie o gama larga de alternative.

De la parfumuri cristaline si vibrante la parfumuri senzuale, lemnoase sau orientale, prin posibilitati florale si multe alte posibilitati care cu siguranta ne determina sa gasim acel parfum unic si special pe care il cautam, facut pentru noi.

In magazinul javi.ro pot fi gasite numeroase tipuri de parfumuri pe care sa le utilizezi in momentul in care vrei sa lasi o imagine completa asupra tuturor persoanelor cu care te intalnesti. Nu uita ca parfumurile sunt clee care ne dau personalitate si care transmit ce va despre noi, despre dispozitia noastra si, de ce nu, despre toate preferintele pe care le avem. De aceea, recomandarea este aceea de a alege de fiecare data cele mai bune produse.

Exista cei care prefera sa incerce cele mai recente  aparitii de pe piata si, luand in considerare ritmul mare de creare a parfumierilor si a diferitelor firme, va exista intotdeauna o lista buna de optiuni de incercat. Exista cei care prefera sa se scufunde printre parfumuri clasice sau iconice care au fost pe piata pentru o vreme. Toate optiunile sunt valabile. Poti testa mai multe parfumuri pentru a le alege pe cele mai potrivite dintre ele.

Daca ai un anumit gust pentru parfumurile care au anumite note in comun, poti incepe prin a te documenta despre ce este familia lor olfactiva si care sunt acele ingrediente care te fascineaza sa-ti concentrezi selectia pe parfumurile care urmeaza acea linie olfactiva. Chiar daca se incadreaza intr-o familie sau o clasificare similara, este posibil sa fiti atras sa incercati acele note principale cu alte combinatii sau sa incercati note similare cu nuante noi. Consilierii de parfumuri de la punctul de vanzare sunt experti instruiti in acest scop, care pot fi de ajutor si indrumare.

Pe langa miros, este important ca, caracterul si personalitatea parfumului sa se potriveasca cu ceea ce cauti si sa te mute intr-o lume a evocarii emotiilor pe care vrei sa le obtii. Nu este acelasi lucru sa cauti un parfum senzual si seducator pentru momentele intime decat un parfum care iti ofera o doza de imputernicire in provocarile tale profesionale sau altul care te face sa simti acel sentiment reconfortant de pace si armonie pe care il cauti pentru momente de odihna.

Fiecare parfum este unic si transmite emotii unice bazate pe ceea ce a trait fiecare persoana si experientele lor pozitive sau negative in jurul diferitelor ingrediente prezente in situatii de-a lungul vietii.

In zilele noastre exista facilitati excelente pentru un prim test de produs, exista firme care ofera posibilitatea de a comanda un esantion online si exista, de asemenea, diferite tipuri de teste olfactive in reviste: de la uscatoare creative, benzi parfumate, mini vaporizatoare introduse in paginile lor etc. Si, desigur, punctul de vanzare, unde vom putea incerca o varietate de optiuni si sa  comparam unul cu altul.

Cum stii daca un parfum este autentic ?

Sticla

Un parfum bun trebuie sa fi fost plasat intr-o sticla de calitate. Un parfum adevarat va fi continut intr-o sticla cu un pahar de cea mai inalta calitate, complet transparent, finisat si care a fost intotdeauna creat dintr-o singura bucata (in acest fel nu va fi folosit niciun tip de adeziv pentru a adultera amestecul de parfumuri).

Daca vrei sa afli daca ceea ce ai in maini este sau nu un fals, ceea ce trebuie sa faci este sa treci cu degetele  pe toata structura sa.