Cel mai important accesoriu pentru casa

Cred ca am avut intotdeauna ghinion la lenjeriile de pat pe care le-am ales dar, ce-i drept, nici nu m-am interesat ca lumea sa iau o decizie buna. Astfel, cand chiar m-am saturat de lenjeriile slabe am zis ca poate ca e cazul sa ma documentez putin si sa fac o alegere inspirata. In primul rand, m-am interesat de un magazin potrivit in care sa am incredere si toate review-urile ma duceau catre CasaNewConcept, un magazin cu lenjerii de pat de care nu am mai auzit pana acum. 

M-am uitat putin peste site-ul lor si asa am vazut ca aveau ceva modele ok si nu imi era greu sa aleg ceva. Totusi, mi-a fost greu sa ma hotarasc si sa ma limitez la o singura lenjerie ca as fi ales mai multe. Modelele sunt foarte variate, pentru toate gusturile si nu zic neaparat ca eram sceptic cand am plasat comanda, dar nu ma asteptam sa fie chiar atat de ok. Am ales o lenjerie de pat cu un model fain, care e confectionata din satin. Intotdeauna mi-a placut satinul cum se simte la atingere si am zis ca poate ma rasfat putin in dormitor. 

Site-ul e bine organizat si usor de parcurs, am folosit si criteriile de selectie a produselor ca sa gasesc mai repede ceea ce imi doream. Nu cred ca a durat mai mult de cateva minute pana sa plasez comanda si deja a doua zi primeam lenjeria (nota 10 la capitolul asta). Am ramas placut surprins de faptul ca culorile sunt mult mai intense ca in poza pentru ca de obicei la orice lenjerie cumparam erau sterse asa si dupa ce le spalam prima data se stergeau si mai mult. Aici a fost totul ok si am spalat deja lenjeria de mai multe ori si nu da inca semne ca o sa se duca culorile. Normal, nu am sa o spal zilnic, dar banuiesc ca o pot folosi cativa ani lejer, fara sa se deterioreze. 

Si fetele de perna arata la fel de bine, toate dimensiunile sunt perfecte, ca pe site, asa ca nu am nicio problema. Banuiesc ca oricui ii convine sa cumpere produse care sa arate exact ca in poze pentru ca probabil ca oricine a mai luat si tepe din cand in cand pe net. Dar de asta mai bine scriem review-uri pentru ca pe baza lor putem lua cele mai bune decizii. De obicei nu o faceam, dar m-am gandit ca poate o sa fie util ceea ce scriu. Nu prea ma pricep, dar ar trebui sa fie suficient pentru ca ideea e simpla, recomand pe cei de la CasaNewConcept pentru ca au lenjerii bune, chiar daca se considera a fi reclama.