Ceasurile Bulova- frumusete si precizie

 

Fondatorul gigantului Bulova, Joseph Bulova, a emigrat din New York in Boemia. In anul 1875, pe cand avea doar douzeci si trei de ani, si-a infiintat primul magazin mic de bijuterii. Compania a detinut prima fabrica in anul 1911 si era specializata in fabricarea de componente pentru ceasuri. La nivel global sunt admirate de milioane de oameni, pentru precizia elvetiana magnifica si pentru modelele absolut superbe. Fiecare ceas Bulova este gravat de cei mai de seama ceasornicari. Cu o istorie de peste un secol, Bulova inca se mentine in topul ceasurilor de lux.

 

Bulova a fost printre primii inovatori ai ceasurilor de mana clasice si elegante. Inainte de Bulova, toate lumea isi tinea ceasul in buzunar. Ceasuri grele, monotone. Dar dupa ce Bulova a lansat pe piata ceasurile de mana, nu numai ca erau generoase in design si frumusete, dar si in precizie, mecanism si acuratete. De asemenea Bulova a fost pionier in multe domenii. De exemplu ceasul Bulova Accutron a fost primul ceas care a ajuns in spatiul cosmic, pe luna si inapoi. Astfel a fost nelipsit de la NASA, SUA. Astfel ca ceasul de mana Bulova Accutron este un ceas extraordinar de colectie.

 

Atunci cand achizitionezi un ceas Bulova, inseamna ca stii ce inseamna luxul si succesul. Cu modele rafinate, Bulova Watches si-a creat o colectie de ceasuri de nisa, luxoase si elegante. Fiecare ceas este gravat cu detalii. Gama de ceasuri de mana Bulova este disponibila atat pentru barbati cat si pentru femei. Ceasurile pentru barbati, sunt elegante, rafinate si exprima statutul celui care il poarta. Ceasurile de dama Bulova, exprima gratie, eleganta si stil. Paleta de nuante include si ea o multitudine de modele deosebite, avand metale si modele de ultima generatie combinate cu calitate suprema si mecanism aparte, toate acestea facand dintr-un ceas Bulova o adevarata bijuterie de lux.

 

Ceasuril de mana pentru barbati si femei Bulova, au atins culmile succesului urmand principiile clar stabilite ale lui Joseph Bulova. Ceea ce candva incepuse ca un mic magazin de bijuterii si ceasuri in anii 1900, astazi detine o pozitie greu de egalat in industria ceasurilor. Iubitorii de orologerie cunosc acest astept cand vine vorba de achizitionarea unui ceas de mana Bulova. Asta pentru ca ceasurile nu sunt tocmai accesibile oricui.

 

Precizia ceasurilor de mana Bulova este masurata din faptul ca poseda o precizie mai mica de o secunda. Initial ceasurile au fost integrate de mesteri manual, dar odata cu trecerea timpului si cererea in crestere Bulova a stabilit mecanisme si echipamente integratoare, ce permit inlocuirea si schimbarea pieselor de la un ceas la altul. Astfel ca Bulova Watches a castigat alt merit, de a fi convenabil si accesibil in fata celorlalte marci de ceasuri.

 

Ceasurile de mana Bulova sunt un adevarat succes in SUA, avand in vedere designul si mecanismele de neegalat. Bulova, cu principiile si inovatia sa, este astazi renumit la nivel global ca adevarate bijuterii pastratoare de timp.

 

Daca doresti sa faci un cadou cuiva drag din familie, cuiva la care tii enorm de mult si pe care il pretuiesti cu adevarat si vrei sa stie lucrul acesta, poti alege un ceas de mana Bulova, de pe magazinul online de ceasuri Orologi.ro. Aici vei gasi ceasuri atat pentru femei cat si pentru barbati. Trebuie doar sa descoperi reducerile.