Ce ar trebui să ne așteptăm de la imobiliare, în viitorul apropiat?

 

anunturi imobiliare ivu.ro

Cum ar putea afecta această pandemie piața imobiliară, în perioada, după redeschiderea economiei noastre? Vânzătorii vor aștepta mai puțin și își vor schimba așteptările în ceea ce privește prețul, etc.? Câți potențiali cumpărători nu se mai pot simți confortabili în ceea ce privește zona de confort personal, realizând o achiziție economică majoră, după această perioadă extinsă de temeri ale consumatorilor, întreruperi ale veniturilor etc. Cumpărătorii potențiali, calificați, se vor simți confortabil, mergând la Open Houses, pe termen scurt? Ce alte strategii și abordări ar putea fi necesare? Băncile, instituțiile de creditare și guvernul vor sprijini în mod agresiv, ajutând industriile imobiliare Cum vor fi afectate proprietățile comerciale și dorința lor? Având în vedere acest lucru, acest articol va încerca, pe scurt, să analizeze, să examineze, să revizuiască,

 

  1. Vânzători și cumpărători, așteptări, zonă de confort, flexibilitate, etc.: Câți proprietari ar putea decide să reducă, pentru a avea bani mai imediați, disponibili, pentru situații de urgență? Prioritățile lor, se vor schimba? Se vor simți cumpărătorii confortabil, luând angajamente economice atât de mari, după perioada recentă, prelungită? Câți proprietari de case ar putea simți că trebuie să vândă din cauza circumstanțelor financiare în schimbare? Cum vor deveni zonele de confort personal ale oamenilor factori esențiali? Cumpărătorii își vor reduce standardele și / sau așteptările / cererile și își vor reduce gama de prețuri de achiziție? Cum va schimba lucrurile oferta și cererea?

 

  1. Strategii de marketing / vânzări: Spectacolele virtuale vor deveni norma , cel puțin, pe termen scurt? Agenții imobiliari își vor schimba strategiile de marketing și vânzări pentru a răspunde noilor preocupări? Vom asista la mai puține Open House, si vom vedea din ce in ce mai des ofertele imobiliare de acest gen aparand pe site-urile de nisa din sectorul de anunturi gratuite !

 

  1. Ratele ipotecare: Cum ar putea guvernul să abordeze aceste probleme și, vor crea ele circumstanțe, în care ratele ipotecare sunt menținute, la o rată atractivă, scăzută, pentru a consolida locuințele? piață, o componentă majoră a economiei generale? Vor solicita plăți în avans mai mici și, va crea asta, o viitoare criză a locuințelor în viitor?

 

  1. Piața imobiliară comercială: magazinele mai mari vor deveni echivalentul de mâine al dinozaurilor imobiliari? Mall-urile vor deveni mult mai puțin populare? Câte restaurante și alte unități imobiliare nu mai funcționează, din cauza stresului economic actual, etc.? Vor deveni mai populare mallurile de benzi? Câte companii ar putea realiza, pot face mai mult, de la distanță și astfel își pot reduce spațiile? Câți s-ar putea să nu-și poată permite, să-și permită, necesitățile de sănătate publică și liniile directoare, în viitor? Dacă restaurantele sunt deseori provocate, în trecut, cum își vor permite, rate de ocupare mai mici, etc? Cum vor trebui barele etc să se adapteze sau să piară?

 

  1. Cum se va desfășura afacerea imobiliară? Cum ar putea să apară afacerea imobiliară a viitorului și să fie diferită de cea pre-pandemică?

 

Cum vor fi imobilele diferite, în viitor? Vei fi unul dintre indivizii înțelepți, gata, dispusă și capabilă să răspundă în mod adecvat și să procedeze în viitor?