Care sunt tendintele de care trebuie sa tii cont in 2021? 

 

Care sunt tendintele de care trebuie sa tii cont in 2021? 

 

Tic, tac, tic, tac, numaratoarea inversa a inceput si te vei casatori in curand cu alesul inimii tale. Dupa ce ai ales data si locul unde se va tine ceremonia si dupa ce ai ales verighetele, mai ai un lucru foarte important de facut- sa alegi rochia de mireasa la care ai visat inca de mica. 

Fie ca alegi rochii de mireasa de printesa, cu o trena lunga, un model sirena ultra glamour sau o rochie mai boema si mai vaporoasa, creatorii s-au gandit la totul si vei gasi si in perioada urmatoare  cele mai frumoase modele pentru toate gusturile si nevoile.

Care sunt tendintele de care trebuie sa tii cont in 2021? 

Romantism si modernitate vor fi cuvintele cheie pentru anul 2021, atunci cand vine vorba despre rochii de mireasa. Dar si sofisticare. Materialele sunt vaporoase si somptuoase si se remarca omniprezenta materialelor precum organza, tulle sau dantela. Croielile sunt cele mai feminine, cele mai moderne, cu un strop de senzualitate.

In anul 2021, decolteele adanci si spatele gol vor face senzatie pe cele mai frumoase modele de rochii de mireasa. Sunt magnific gandite si lucrate, cu cele mai frumoase detalii.

Rochiile din dantela vor fi vedetele absolute printre rochiile de mireasa. Dantela va fi omniprezenta, atat in partea de sus a rochiilor, cat si in partea de jos, dar si cu cele mai frumoase jocuri de transparenta pe maneci. 

Rochiile din tulle vor fi si ele cele mai frumoase. Tulle-ul este  material care va castiga in lejeritate si in feminitate. Combinat cu dantela atat de apreciata de catre mirese va face senzatie. Efectul de tatuaj va fi si el foarte in voga pe rochiile de mireasa. Vorbim despre o rochie care uneste dantela cu tulle-ul si unde dantela creeaza diferite texturi si stiluri si se muleaza perfect. 

Rochia de mireasa cu spatele gol, atat de apreciata in fiecare an, ramane preferata mireselor si ea. Senzual, delicat, romantic, spatele gol este mereu cea mai buna alegere.

Rochia de mireasa sirena este cea care va pune cel mai bine in valoare silueta si formele senzuale ale viitoarelor mirese. Fara doar si poate va fi unul din cele mai populare modele pentru cele mai feminine si mai sexy mirese.

De asemenea, cele mai frumoase modele de rochii de mireasa ale noului an vor trebui sa aiba cele mai extravagante detalii. Fundite supradimensionate, strasuri, perle, broderii, pene, volanase…. Chiar vei avea de unde alege. 

Stilul minimalist va fi un gaj de eleganta in noul an. O rochie de printesa simpla, mai minimalista este deci cea mai buna alegere.