Avantajele platformelor pentru transportul auto

Mai jos, vedem avantajele platformelor de transport auto si modul in care acestea pot facilita transportul masinii sau motocicletei dvs.:

  • Un serviciu pentru transportul auto va pune la dispozitie cel mai potrivit tip de transportator auto in functie de situatia dumneavoastra, precum si personal calificat. De exemplu, daca masina este stricata sau nu porneste, transportul acesteia va trebui sa fie efectuat intr-un mod special. Poti gasi cele mai bune servicii la tractarioradea.net.
  • Va puteti transporta masina in 24-48 de ore. Daca aveti urgenta in mutarea vehiculului, un serviciu pentru transportul autoeste cea mai buna alternativa.
  • Daca nu aveti nevoie de un transport urgent, veti obtine o oferta foarte competitiva, deoarece serviciile pentru transportul autopot incarca mai multe vehicule in acelasi timp.
  • Nu va expuneti riscurilor de a conduce pe distante lungi si, in plus, evitati costurile cu combustibilul si taxa de drum, precum si deteriorarea vehiculului.
  • Daca masina este deteriorata, nu trebuie sa asteptati ca aceasta sa fie reparata, deoarece serviciile de transport auto o pot muta fara nicio problema.

 

Cum functioneaza un service de transport auto?

Serviciul de asistenta rutiera pe care l-ati angajat va va ridica si livra vehiculul la adresele si datele indicate. In ceea ce priveste cantitatea de inchiriere a unei platforme pentru transportul auto, aceasta depinde in principal de urgenta, distanta care trebuie parcursa, starea vehiculelor si accesibilitatea la punctele de origine si de destinatie.

Tipul de transportator auto pe care il alegeti influenteaza, de asemenea, pretul, deoarece un transport unitar este mult mai scump decat atunci cand platforma pentru transportul auto incarca mai multe vehicule in acelasi timp. In plus, daca doriti sa obtineti cel mai ieftin transport de vehicule, este recomandabil sa angajati serviciile cu anticipatia maxima si sa aveti o anumita flexibilitate cu datele.

 

Inainte ca platforma auto sa va ia vehiculul, este recomandabil sa il verificati bine, verificand daca nu are urme de lovituri sau zgarieturi, ca lasati rezervorul de combustibil mai putin de un sfert in incarcatura si indepartati din interior obiectele posibile care s-ar putea rupe in timpul calatoriei.

 

Inchiriati platforme pentru transportul auto

Atunci cand angajati un serviciu de acest tip pentru transportul auto, este important ca, pe langa compararea bugetelor, sa valorimam aspecte la fel de importante ca experienta companiei sau starea flotei sale de transport auto, pentru a va asigura ca lasati vehiculul in cele mai bune maini.

  •  Trebuie sa va transportati masina sau motocicleta la o noua resedinta

Fie pentru ca nu ai chef sa te expui riscurilor de a conduce pe distante lungi, fie pentru ca vehiculul tau este deteriorat. In aceste cazuri, platformele auto sunt o alternativa excelenta pentru a va face miscarea mai putin stresanta.

 

  • In plus, platformele de transport auto muta, de asemenea, masinile de la fabrici la reprezentante sau puncte de vanzare.
  • Ati cumparat un vehicul la mana a doua (fie deteriorat, fie in stare buna) dintr-un alt oras sau online

Acest lucru este din ce in ce mai frecvent, in principal datorita proliferarii paginilor in care este posibil sa se cumpere vehicule uzate online. Aceasta optiune este utilizata in principal de cei care locuiesc in zonele rurale care sunt foarte departe de magazinele auto.